Om os

MISSION OG VISION

Silkeborg Polstring skaber og renoverer møbler i holdbare materialer og med respekt for det gode håndværk. Vi har fuld fokus på at bidrage til en bæredygtig fremtid og bakker op om FN´s Verdensmål. Vi ønsker at blive private kunders og virksomheders foretrukne samarbejdspartner i Øst-, Midt- og Vestjylland, når møbler skal renoveres eller der skal skabes og produceres møbelprodukter.

Silkeborg Polstring

Vi åbnede første gang dørene til vores værksted i 2010 i den tidligere vvs-bygning på Julsøvej midt i Sejs-Svejbæk v. Silkeborg. I 2017 flyttede vi til den tidligere Linå Skole i Linå. I 2018 startede vi vores søstervirksomhed, Environment for learning, som udvikler skolemøbler med et specielt pædagogisk sigte. På den baggrund arbejder vi på tværs af de to virksomheder både med møbeldesigns gennem tiden, innovative nye skolemøbler og helt nye møbeldesigns. Vi kender den stolte danske møbelhistorie og er nu også med til at skabe ny dansk skolemøbelhistorie for fremtidens skolebørn.

Diana, Kristina, Taher, Lars og Amanda arbejder hver dag sammen om udviklingen af Silkeborg Polstring og vi glædes hver gang vi er færdige med et nyt projekt til gavn for vores kunder.

Værdier

Vi leverer godt håndværk og kvalitet via en lærende organisation med arbejdsglæde, en flad ledelsesstruktur og et meget lavt sygefravær.

En socialøkonomisk virksomhed

Vi støtter op om udsattes vej tilbage til arbejdsmarkedet og vi arbejder tæt sammen med følgende kommuner om det:

  • Silkeborg
  • Favrskov
  • Skanderborg
  • Viborg
  • Aarhus

Uddannelse af nye møbelpolstrere

I Silkeborg Polstring viderefører vi vores fag ved løbende at ansætte elever. Der går ikke mange uddannede møbelpolstrere ledige, så det er vigtigt for os, at engagere lærlinge i vores virksomhed. De bringer ny viden ind i vores organisation og vi har en tæt og vigtig kontakt til Skive College, hvor vores elever går i skole.

Skal dine møbler have et nyt liv?