B2B

Vi fungerer som leverandør eller underleverandør af polstring til f.eks. restauranter, barer, hoteller, skoler, daginstitutioner, specialskoler, fængsler, lejrskoler, kirker, butikker og sygehuse. Lige fra enkelte projekter til faste leverancer på kontraktmarkedet. Vi står altid klar til at projektere og producere.

Rådgivning om materialer i nyt byggeri eller i en større renovering

Vi arbejder sammen med arkitekter og andre producenter, om udviklingen af specialmøbler i et nyt byggeri eller i en større ombygning. Vi rådgiver om vores materialers holdbarhed, deres brandhæmmende effekt og/eller deres miljøbelastning.

 

Polstring og udvikling af møbler B2B

  • Den rigtige rådgivning og produktudvikling
  • lang levetid
  • kvalitet til den bedste pris
  • levering til tiden

 

Kontakt Amanda på 42 40 11 12, hvis du/I er interesseret i en uforpligtende snak, om et muligt samarbejde.

Produkt­udvikling

Det er ofte en længere proces at udvikle et produkt, men med os som partner er du i gode hænder. Vi er tålmodige og lette at samarbejde med. Vi skaber sammen med jer det bedste produkt til den rette pris. Ofte skal der flere prototyper til, hvor vi  eksperimenterer med stoftyper og skum. Vi har stor erfaring med produktudvikling. Når det kommer til industriproduktion af møbelprodukter, så har vi kompetencerne og maskinerne til at producere mange emner. Vi laver også unikaprodukter, som kan præsentere jeres virksomhed på bedste vis.

 

Skal vi udvikle og producere jeres møbler?